Outdoor csapatépítés vízen, földön, Mohikán…

A természet napjainkban sajnos nem a megszokott környezetünk, ellenben a természetes élőhelyünk, ahova az evolúció szánt minket.

A csapatépítés egyik közkedvelt és legmegfelelőbb módja a természetben, a vízitúrás csapatépítő tréning. Közös evezés, közös sátorverés, közös főzés tábortűznél.

A résztvevőket kizökkentve a megszokott komfortzónából, egy szokásostól eltérő közegben, teljesen más oldalukról ismerhetők meg. Ezt kihasználva érhető el, hogy ne csak munkatársak, kollégákként ismerjék egymást, hanem más emberi tulajdonságaikat is felfedjék egymás előtt. Ez által más olyan emberi kapcsolatok is létrejönnek, melyek a munka során segítséget nyújtanak a sikerek elérésében.

Egy kenuban mindenki számára akad tennivaló, ezért a vízitúra kitűnő lehetőség a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a beszálláshoz, a manőverek végrehajtásához, a résztvevők kormányozhatják a hajókat. Ez a csapatépítés kifejezetten a szoros együttműködés, az egymásra hangolódás és az “egy hajóban és egy irányban evezünk” érzés fejlesztésére használható.

Gyakorlattal rendelkező túravezetőink garantálják a feladatok szakszerű előkészítését és lebonyolítását,valamint a programon résztvevők biztonságát vízen és vízparton egyaránt. Mentőmellényt mindenki számára biztosítunk, a vízre szállást megelőzi az evezés alapjai (elméleti és gyakorlati) oktatás,  amely az alapfokú vízbiztonság kialakítását szolgálja, így teljesen kezdők is bátran kenuba szállhatnak!

 

Kérje egyedi árajánlatunkat
Barakka Károly: +36 70 770-7660
Deme Orsolya: +36 20 915-3826

info@nullmohikan-vizitura.hu

facebook.com/mohikanvizitura