Szeretünk a túráinkról beszélni. Kérdésed van? +36 70 340 18 31

Tisza-tavi túra

2022. 09. 10.-11.

Részvételi díj:

  • 1 napos: 7. 000 Ft/fő
  • 2 napos: 10.000 Ft/fő + szállásdíj
    (A szállásdíjat a szálláshelyen tudod fizetni.)

Jelentkezem a túrúra

Törlés
Foglaló esetén 50% foglalót kérünk

Érkezés pénteken délután ,este folyamán a Tiszafüreden található Albatrosz kempingbe.

Érkezéskor bejelentkezés a Túravezetőnél aki segít a sátorhely kiválasztásában, illetve ha faházban van a foglalásotok akkor átadja a kulcsot, hogy eltudjátok foglalni a szálláshelyeteket. A szálláshelyek elfoglalása után ha még van erőtök és energiátok (és nekünk is ? ) akkor szívesen látunk bennetek egy kis ismerkedésre ,beszélgetésre.

Szombaton reggel is lehet csatlakozni a túrához, de ekkor reggel 9 órára a helyszínre kell érkezni! Autóval érkezőknek a kempingben parkolási díjat kell fizetni ha nem itt van a szállásuk.

Szombaton, hogy ne keljen korán kelni, 09:30-kor találkozunk a megbeszélt helyen. Itt fogjátok megkapni a felszereléseteket (mentőmellény, evezőlapát,vízhatlan hordó) illetve megtartjuk az oktatást is.(ez kb 20-30 perc) Ezt követően fogunk együtt lesétálni az Albatrosz kikötőbe, ahol a hajóbeosztás után vízre bocsájtunk bennetek, egy kis gyakorló evezésre az öbölben. (segítünk a helyes evezésben és irányításban)

A nap folyamán többször megállunk kisebb szüneteket beiktatva. Nem minden estben van lehetőség a kiszállásra. A fő pihenő helyre kb. 14-15 óra körül fogunk megérkezni, ahol lehetőség lesz egy nagy fürdőzésre illetve a magunkkal hozott szendvicsek elfogyasztására. A pihenő után megcélozzuk a végső célunkat a kikötőt.

Amikor mindenki készen áll, megkezdjük az előre megbeszélt túraútvonalon a vízitúrát. Felkeresünk sok kis eldugott részt, illetve a helyiek által úgynevezett Amazonast is. A kikötőben való kiszállást követően következik a hajók takarítása, illetve a felszerelések leadása.

Egy kis pihenő után megvendégelünk benneteket egy tál bográcsban készült ételre (szokott lenni repeta is!). EVŐESZKÖZT ÉS TÁNYÉRT MINDENKI HOZZON MAGÁVAL!

Vacsora után szívesen látunk benneteket egy kis beszélgetésre, ha még lesz rá energiátok. A sztorizgatások és a sok nevetés után elköszönve egymástól vízszintbe helyezzük magunkat.

Vasárnap 10 órakor van a megbeszélt helyen a találkozó. Ezt követően ismét megkezdjük a vízitúra programot. Meglátogatjuk az előző nap kimaradt nádasokat és a környék által nyújtotta szép tájakat. (nem ismétlünk a Szombati napból) A visszaérkezés kb 15 órakor van tervezve ,de ez megbeszélés tárgyát képezi.

Ezt követően hajótakarítás és a felszerelések leadása következik. Együtt visszasétálunk a kempingbe ahol megköszönve nektek, hogy itt voltatok velünk, elköszönünk egymástól a mihamarabbi újra találkozás reményében.

A túrára hozd magaddal:

Csapattal jönnétek?

Töltsd ki a lenti űrlapot,
és elkészítjük egyedi ajánlatuknat
X