Szeretünk a túráinkról beszélni. Kérdésed van? +36 70 340 18 31

Tokaj – Bodrog-ártér

2022. 09. 24.-25.

Részvételi díj:

  • 1 napos: 7. 500 Ft/fő
  • 2 napos: 11.500 Ft/fő + szállásdíj
    (A szállásdíjat a szálláshelyen tudod fizetni.)

Jelentkezem a túrúra

Foglaló esetén 50% foglalót kérünk

Pénteken délután/este találkozó Tokajban, a kempingben. Bejelentkezés a túravezetőnél, sátorverés. Lehetőség van faházas szálláshelyre is, amennyiben azt időben lefoglaljátok.

Szombaton reggel is lehet csatlakozni a túrához, ebben az esetben 9:00h-ra kell érkezni a kempinghez. Autóval érkezőknek a kempingben parkolási díjat kell fizetni, ha nem itt szállnak meg. Szombaton reggeli után (saját forrásból, bolt több is van a közelben), eligazítás, ami körülbelül 30 perc, és magába foglalja a felszerelések átvételét (kenu és lapát), alapvető evezési, vízbiztonsági ismeretek elsajátítását és a napi túraterv részletes ismertetését a túravezető által. Ezt követi a vízre szállás, majd a gyakorló evezés után indul a túra.
A nap folyamán meglátogatjuk az ártér területén található kilátó tornyot is, amely a fő pihenő helyünk is egyben. Itt elfogyasszuk a mindenki által csomagolt szendvicseket és pihenünk egy kicsit.

A kempingbe 16-17 órára érünk vissza, ezt követően vendégeink vagytok egy közös bográcsozásra. (evőeszközt és tányért mindenki hozzon!) A vacsora mellett beszéljük meg az esti programot, tábortűz, vagy bulizás a csapat igényeitől függően.

Vasárnap reggeli után (saját forrásból) vízre szállás, evezés a Bodrogon majd kikötünk egy helyi halsütödénél ahol mindenki fogyaszthat kedvére. Itt lesz a pihenőnk is.

A kempingbe 15 óra körül érünk vissza, a felszerelések átadása és a hajómosás után, indulás haza vagy fakultatív egyéni program.

A túrára hozd magaddal:

Csapattal jönnétek?

Töltsd ki a lenti űrlapot,
és elkészítjük egyedi ajánlatuknat