Szeretünk a túráinkról beszélni. Kérdésed van? +36 70 340 18 31

Tisza-tavi túra

2023. 06. 17.-18.

Részvételi díj:

  • 1 napos: 7. 500 Ft/fő
  • 2 napos: 11.500 Ft/fő + szállásdíj
    (A szállásdíjat a szálláshelyen tudod fizetni.)

Jelentkezem a túrúra

Foglaló esetén 50% foglalót kérünk

Érkezés pénteken délután ,este folyamán a Tiszafüreden található Albatrosz kempingbe.

Érkezéskor bejelentkezés a Túravezetőnél aki segít a sátorhely kiválasztásában, illetve ha faházban van a foglalásotok akkor átadja a kulcsot, hogy eltudjátok foglalni a szálláshelyeteket. A szálláshelyek elfoglalása után ha még van erőtök és energiátok (és nekünk is ? ) akkor szívesen látunk bennetek egy kis ismerkedésre ,beszélgetésre.

Szombaton reggel is lehet csatlakozni a túrához, de ekkor reggel 9 órára a helyszínre kell érkezni! Autóval érkezőknek a kempingben parkolási díjat kell fizetni ha nem itt van a szállásuk.

Szombaton, hogy ne keljen korán kelni, 09:30-kor találkozunk a megbeszélt helyen. Itt fogjátok megkapni a felszereléseteket (mentőmellény, evezőlapát,vízhatlan hordó) illetve megtartjuk az oktatást is.(ez kb 20-30 perc) Ezt követően fogunk együtt lesétálni az Albatrosz kikötőbe, ahol a hajóbeosztás után vízre bocsájtunk bennetek, egy kis gyakorló evezésre az öbölben. (segítünk a helyes evezésben és irányításban)

A nap folyamán többször megállunk kisebb szüneteket beiktatva. Nem minden estben van lehetőség a kiszállásra. A fő pihenő helyre kb. 14-15 óra körül fogunk megérkezni, ahol lehetőség lesz egy nagy fürdőzésre illetve a magunkkal hozott szendvicsek elfogyasztására. A pihenő után megcélozzuk a végső célunkat a kikötőt.

Amikor mindenki készen áll, megkezdjük az előre megbeszélt túraútvonalon a vízitúrát. Felkeresünk sok kis eldugott részt, illetve a helyiek által úgynevezett Amazonast is. A kikötőben való kiszállást követően következik a hajók takarítása, illetve a felszerelések leadása.

Vacsora után szívesen látunk benneteket egy kis beszélgetésre, ha még lesz rá energiátok. A sztorizgatások és a sok nevetés után elköszönve egymástól vízszintbe helyezzük magunkat.

Vasárnap 10 órakor van a megbeszélt helyen a találkozó. Ezt követően ismét megkezdjük a vízitúra programot. Meglátogatjuk az előző nap kimaradt nádasokat és a környék által nyújtotta szép tájakat. (nem ismétlünk a Szombati napból) A visszaérkezés kb 15 órakor van tervezve ,de ez megbeszélés tárgyát képezi.

Ezt követően hajótakarítás és a felszerelések leadása következik. Együtt visszasétálunk a kempingbe ahol megköszönve nektek, hogy itt voltatok velünk, elköszönünk egymástól a mihamarabbi újra találkozás reményében.

A túrára hozd magaddal:

Csapattal jönnétek?

Töltsd ki a lenti űrlapot,
és elkészítjük egyedi ajánlatuknat