Hosszú túra a Tisza-tónál (Tiszafüred)


Esemény részletek

This event is running from 3 június 2019 until 26 augusztus 2019. It is next occurring on 2019-08-26


Tisza-tó program
Néhány gondolatban összefoglaltuk nektek, hogy mi vár rátok, ha csatlakoztok hozzánk egy kellemes túrázásra a Tisza-tó tájain.
Találkozás délután/este Tiszafüreden az Albatrosz kempingben. (Akik reggel érkeznek,azoknak 09:00-kor jelentkezés a Túravezetőnél)Bejelentkezés a túravezetőnél, sátorverés, a másnapi program megbeszélése, ismerkedés a csapattársakkal.

Első nap
Reggeli után (saját forrásból, bolt több is van a közelben),09:30-kor eligazítás, ami körülbelül 30 perc, és magába foglalja a felszerelések átvételét (kenu és lapát), alapvető evezési, vízbiztonsági ismeretek elsajátítását és a napi túraterv részletes ismertetését a túravezető által. Ezt követi a vízre szállás, majd a gyakorló evezés után indul a túra a Tisza-tó Tiszafüred és Poroszló közötti részein, a csapat igényeinek megfelelően, és az időjárás függvényében. (Erős szélben nem evezünk a nagy nyílt vizeken!)

Felkeressük a nádrengetegben megbúvó kis tavakat éppen úgy, mint a rejtett csatornákat, a tündérrózsával, sulyommal benőtt nyíltabb részeket és a strandolásra is alkalmas tiszta, nyílt vizeket!
Utolsó nap
Reggeli után (saját forrásból)09:45-kor vízre szállás, evezés a Tisza-tó Tiszafüredhez közelebb eső részein, az előző nap nem érintett szakaszokat is bejárva! Fényképezés, madárles, rengeteg
vízinövény, a fejünk felett összehajló faágak alatt haladva kis csatornákon érünk el a Tiszára, majd onnan visszafordulva, kb. 15-16 óra körül érünk vissza a kempingbe. A felszerelések átadása és a hajó mosás után, fakultatív egyéni program.

Lehet választani 1,2, 3,4 vagy akár 5 napos túrák közül.
Mindennap Tiszafüredre érkezünk vissza.

Az árak a következő kép alakulnak.
1 napos túra 5000 Ft
2 napos túra 9000 Ft + szállás
3 napos túra 12000 Ft + szállás
4 napos túra 15000 Ft+ szállás
5 napos túra 17000 Ft+ szállás
A kemping szállásának díjai:
Sátor 1700 Ft/éj+ IFA
Faház 2500 Ft/éj+IFA (4-5 fős faházak)
IFA 450 Ft/nap

A Szállást kérjük pontos dátummal jelezzétek,hogy melyik nap érkeztek!!!
Az ár tartalmazza a kenuk a lapátok a mentőmellény bérlését , valamint a túravezetés díját és az előbb említett bográcsban készült ételt!

Jelentkezés
Facebook Hozzászólás