Vízitúra a Ráckevei Duna-ágon (Szigetcsép)


Event Details

This event is running from 17 június 2019 until 5 augusztus 2019. It is next occurring on 2019-06-24


Néhány gondolatban összefoglaltuk nektek, hogy mi vár rátok, ha csatlakoztok hozzánk egy kellemes túrázásra a Ráckevei Duna-ágon.
Találkozás délután/este Szigetcsépen a Szigetcsépi szabadstrandon. (Akik reggel érkeznek,azoknak 09:00-kor jelentkezés a Túravezetőnél)Bejelentkezés a túravezetőnél, sátorverés, a másnapi program megbeszélése, ismerkedés a csapattársakkal.

Első nap
Reggeli után (saját forrásból, bolt több is van a közelben),09:30-kor eligazítás, ami körülbelül 30 perc, és magába foglalja a felszerelések átvételét (kenu és lapát), alapvető evezési, vízbiztonsági ismeretek elsajátítását és a napi túraterv részletes ismertetését a túravezető által. Ezt követi a vízre szállás, majd a gyakorló evezés után indul a túra Ráckeve irányába. A kis csatornákat is meglátogatva, gyönyörű helyeken fogunk végig evezni. A pihenő a Kiskunlacházi szabadstrandon lesz, ahol a magunkkal hozott ebédet elfogyasztva, kis pihenő után visszaindulunk a táborhelyre.

Utolsó nap
Reggeli után (saját forrásból)09:45-kor vízre szállás, evezés a Ráckevei Duna-ág felső részén. Kis csatornákon át a nádasokba is bevetjük magunkat. Fényképezés, madárles, rengeteg vízinövény, a fejünk felett összehajló faágak alatt haladva kis csatornákon érünk el a Fő ágra, majd onnan visszafordulva, kb. 15 óra körül érünk vissza a táborhelyre. A felszerelések átadása és a hajó mosás után, indulás haza vagy fakultatív egyéni program.

Az árak a következő kép alakulnak.
1 napos túra 5000 Ft
2 napos túra 9000 Ft + szállás
3 napos túra 12000 Ft + szállás
4 napos túra 15000 Ft + szállás
5 napos túra 17000 Ft + szállás
A kemping szállásának díjai:
Sátor 1700 Ft/éj+ IFA

A Szállást kérjük pontos dátummal jelezzétek,hogy melyik nap érkeztek!!!
Az ár tartalmazza a kenuk a lapátok a mentőmellény bérlését , valamint a túravezetés.

Jelentkezés
Facebook Hozzászólás