Néhány gondolatban összefoglaltuk nektek, hogy mi vár rátok, ha csatlakoztok hozzánk egy kellemes hétvégi túrázásra a Bodrog ártérben.

Pénteken délután/este találkozó Tokajban a kempingben, bejelentkezés a túravezetőnél, sátorverés után fakultatív városnézés, este – igény esetén-  közös borkóstolás!

Lehetőség van faházas szálláshelyre is, amennyiben azt időben lefoglaljátok.

Szombaton reggel is lehet csatlakozni a túrához, ebben az esetben 9:00h-ra kell érkezni a kempinghez.
Autóval érkezőknek a kempingben parkolási díjat kell fizetni ha nem itt szállnak meg.

Szombaton reggeli után (saját forrásból, bolt több is van a közelben), eligazítás, ami körülbelül 30 perc, és magába foglalja a felszerelések átvételét (kenu és lapát), alapvető evezési, vízbiztonsági ismeretek elsajátítását és a napi túraterv részletes ismertetését a túravezető által. Ezt követi a  vízre szállás, majd a  gyakorló evezés után indul a túra.

A napi táv kb. 15 km evezés a Bodrog-ártér vizein, Tokaj-Zsaró- ér-Zalkod- Tokaj útvonalon. Zalkodon pihenő, ebédszünet.

A kempingbe 16-17 órára érünk vissza, ezt követően vendégeink vagytok egy közös bográcsozásra. (evőeszközt és tányért mindenki hozzon!) A vacsora mellett beszéljük meg az esti programot, ami lehet pince látogatás, tábortűz, vagy bulizás a csapat igényeitől függően.

Vasárnap reggeli után (saját forrásból) vízre szállás, evezés a Bodrog-ártér korábban nem látogatható részein. Fényképezés, madárles, rengeteg vízinövény, a fejünk felett összehajló
faágak alatt haladva kis csatornákon érünk el a Nagy-tóra, majd onnan visszafordulva a Bodrogon lecsurgunk Tokajig. A kempingbe 15 óra körül érünk vissza, a felszerelések átadása és a hajó
mosás után, indulás haza vagy fakultatív egyéni program.

Vízitúrához javasolt felszerelés

Ha felcsigáztunk, ne habozz túl sokat, nézd meg mikor indul a következő túra, és jelentkezz! 😉

TÚRANAPTÁR

Nagyobb csoport esetén – osztálykirándulás, csapatépítő tréning, baráti társaságok stb… –  lehetőség van a túratervtől eltérő időpontban szervezni a kirándulást.

Keressetek bizalommal
Barakka Károly: +36 70 770-7660
Deme Orsolya: +36 20 915-3826

info@nullmohikan-vizitura.hu