Kenutúra? Osztálykirándulás? Csapatépítő? Családi kikapcsolódás? Ezek mind egy helyen?
A válaszunk igen! Jó helyen jársz. A legjobb tudásunk és szakértelmünk szerint valósítjuk meg mindenki számára, hogy egy felejthetetlen vízitúrán vegyen részt.

Akár egy egynapos kaland, akár egy felejthetetlen  hosszú hétvége, a Mohikán vízitúra a legjobb választás. A nyár a miénk… 🙂

Mohikán Vízitúra

Az általunk szervezett kenutúrákat a Tisza tónál, Bodrog ártérben és a Szigetközben egyaránt megtalálhatjátok. Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük a vízitúra által nyújtott élményeket és kalandokat.

Nálunk a legelső a biztonság! Ezért eszközeinket a legkörültekintőbben válogattuk össze. Túravezetőink több éves tapasztalattal rendelkeznek, ezért mindig biztonságban lesztek.

Soha nem eveztél még? Esetleg bizonytalan vagy?

Mi megtanítunk az evezés mozzanataira, kormányzásra, helyes testtartásra, a kenuba történő ki és beszállásra is. Ezek elsajátítása után indulunk útnak.

A vízitúráink alatt igyekszünk minél több pihenőt beiktatni, hogy ez ne egy teljesítménytúra legyen hanem inkább egy élménytúra. A mi célunk, hogy jól érezzétek magatokat, és ennek érdekében mindent megteszünk, hogy ez sikerüljön. Bemutatjuk az adott helyszín legszebb és legérdekesebb részeit illetve azok élővilágát.

Nem lehet elég korán kezdeni. A kis iskolásoktól a középiskolásokig, osztálykirándulás vagy nyári tábor szervezésében is állunk rendelkezésre.

Több napos túra esetén a szállást is Mi intézzük, ami jellemzően sátor, vagy faház egy helyszínhez közeli kemping területén.

Reméljük hamarosan, személyesen találkozunk veletek az egyik vízitúránkon.

Üdvözlettel a

MOHIKÁN VÍZITÚRA CSAPATA!
Barakka Károly +36 70 770 7660
Deme Orsolya +36 20 915 3826

info@nullmohikan-vizitura.hu

www.facebook.com/mohikanvizitura